Pogoji in pravila uporabe

Pogoji in pravila uporabe spletnega portala za nogomet-sloliga.com

  

Zahvaljujemo se vam za obisk spletnega portala za nogomet-sloliga.com in vas v nadaljevanju seznanjamo s pogoji in pravili uporabe le-tega.

  

  Vsebina spletnega portala Sloliga.com

 1. Spletni portal za nogomet – sloliga.com je namenjen organizatorjem in igralcem amaterskih nogometnih lig. Ponuja enostaven vnos podatkov o ligi, njenih ekipah in posameznih igralcih ter v nadaljevanju omogoča zapis rezultatov in ostalih karakteristik posameznih tekem, na podlagi česar program samodejno generira statistiko, vključno z grafičnim prikazom le-te.
 2. Za vnos vseh zgoraj navedenih elementov je potrebna registracija in poravnanje stroškov (točka 8), medtem ko je spremljanje teh podatkov in objava obvestil o dogodkih dostopna brez registracije in brezplačno.
 3.   

  Vidnost podatkov in varovanje zasebnosti

 4. Vsi podatki, ki se nanašajo na sestavo lige in ekipe ter osnovni podatki o igralcih so javno vidni in dostopni vsem obiskovalcem spletne strani sloliga.com.
 5. Sloliga.com spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene pri registraciji, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Kot uporabnike naših storitev vas želimo seznaniti, da bomo od vas pridobljene osebne informacije uporabljali izključno za potrebe komuniciranja.
 6.   

  Piškotki (angl. Cookies)

 7. Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar hkrati predstavlja tudi vdiranje v zasebnost in možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja. Sloliga.com se zavezuje, da bo po svojih najboljših močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletne strani.
 8.   

  Pravno obvestilo

 9. Uporabniki spletnega portala lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem mestu za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin se zavezujejo, da bodo navajali točne in ažurne podatke, pri čemer pa niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe.
 10. Spletno mesto je izključna last slolige.com, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Vse pravice v zvezi z vsebino in grafičnimi elementi na spletnem mestu, so pridržane in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene.
 11.   

  Stroški uporabe

 12. Vodenje nogometne lige, tj. vnos lige, dodajanje ekip in igralcev, čemur sledi izdelava razporeda tekem, možnost tiskanja zapisnikov in obrazcev, možnost uporabe on-line zapisnikov, vnos rezultatov tekem, pisna in grafična računalniško generirana izdelava statistike ter objava obvestil, znaša 60 eur na sezono in se poravna pred pričetkom vnosa podatkov.
  Podatki za poravnavo stroškov:
  IToptima Goran Krajnc s.p.
  Dav. Št.:32476817
  TRR: SI 56 6100 0000 8128 656
 13.   

  Omejitev odgovornosti

 14. Vse informacije in gradiva, objavljena na spletnih straneh www.sloliga.com so informativne narave. Sloliga.com skrbi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in iz tega naslova ne prevzema nikakršne odgovornosti.
 15.   

  Zaključek

 16. Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji in pravili uporabe spletnega portala.